У бібліотеці навчалися соціальні робітники

2020-08-31

У бібліотеці навчалися соціальні робітники

Тренінги на тему алгоритми дій та запобіжні заходи при догляді за немобільними та маломобільними людьми похилого віку в умовах карантину відбувся днями у приміщенні Лубенської центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика. Директор бібліотеки Валентина Сьомак привітала присутніх та надала слово тренеру Анатолію Волику, який працює у ПОБФ «Громадське здоров’я» та має досвід тренерської роботи з кейс - менеджменту\соціального супроводу з 2013 року.

Тож, протягом тренінгу учасники отримали наукову інформацію про коронавірус, обговорили вікові особливості підопічних та їх уразливість до COVID-19, впливи пандемії і карантину на цільову групу і на власну професійну діяльність.

В результаті учасники отримали знання та навички особливостей догляду за літніми людьми в умовах пандемії та планують застосовувати їх у своїй роботі.


Учасники мали змогу проаналізувати алгоритми дій при догляді за людьми похилого віку в умовах COVID-19 та у ході роботи у малих групах склали рекомендації, що увійдуть у відповідне керівництво, яке надрукують та поширюватимуть уже невдовзі. На цьому етапі проєкту навчання пройшли і фахівці з соціальної роботи та соціальні робітники територіального центру соціального обслуговування виконавчого комітету Лубенської міської ради.





Кiлькiсть переглядiв: 59