«До побачення, книжкове літо!»

2020-09-02

«До побачення, книжкове літо!»

Ось і промайнуло веселе, тепле літо, а разом із ним – літні канікули з книжкою в руках. Діти набралися сил для нового навчального року, підросли, зміцніли, засмагли та збагатилися духовно.

Про чудові літні ігри, прочитані книги, творче дозвілля нагадала діткам Лубенська центральна районна бібліотека імені Володимира Малика, яка організувала бібліомікс «До побачення, книжкове літо!»


1 вересня в сквері імені Тараса Григоровича Шевченка працівниками бібліотеки був влаштований затишний бібліо-куточок з яскравою фотозоною, викладкою дитячих книг та театральною ширмою. Бібліотекарі разом з маленькими читачами бібліотеки ділилися враженнями про прочитані за літо книжки, читали вірші Тараса Шевченка, брали участь у ляльковій виставі «Білосніжка та семеро гномів». Зацікавлення до заходу виявили навіть старшокласники, які охоче переглядали книжки для дітей. Захід продовжили активні ігри: «Лабіринт», «Твістер», «Боулінг», де діти виявили чудові художні здібності в малюнках на асфальті та акробатичних номерах. Насамкінець, всі учасники святкового заходу взяли участь у дружньому фото, малеча отримала від бібліотеки подаруночки та солодощі. Завдяки цікавому заходу всі здобули позитивні емоції та наснагу до навчання.














Кiлькiсть переглядiв: 63