Ми з вами поріднились назавжди

2020-09-29

Ми з вами поріднились назавжди

А Олександра Іванівна Бойко з села Єнківці. Енергійна, доброзичлива жінка, для якої кілометри дороги не відстань. За фахом вчитель біології, нині поважна пенсіонерка, Олександра Іванівна в читальній залі продовжує «штурмувати» науки, допомагаючи внукам у навчанні. По-доброму заздрю цій активній людині, залюбленій у рідне слово, у творчість свого земляка Василя Симоненка.




Щотижня маємо чудову нагоду спілкуватися з компетентним Іваном Гордійовичем Пошкурлатом. Його читацькі смаки особливо вишукані. А ще, він терпить справжній «інформаційний голод», коли не має можливості відвідати книгозбірню та переглянути добірку свіженької преси.

Олена Олександрівна Криволап, її діти Віктор та Наталія, дорослі і поважні - то справді читацька династія. Та ще й благодійники. Зі своїх багатих власних зібрань постійно передають бібліотеці книги.


Постійним користувачем нашої книгозбірні багато років є Юрій Володимирович Цірілінський. І хоч цього року пану Юрію виповнюється 80 років,він наділений чудовим почуттям гумору та залюбки відвідує бібліотеку, де на нього чекають заздалегідь підібрані книги улюбленої тематики: про героїзм українського народу в часи Другої світової війни,видання пригодницького жанру та фантастика.


Як не відмітити Луїзу Станіславівну Яковенко, постійну відвідувачку та учасницю читацького клубу «В дружньому колі». Безмежно закохана в російську поезію,вона активно популяризує творчість поетів, допомагає в організації та проведенні масових заходів. Далі буде…

#ВсеукраїнськийДеньБібліотек

#ЛюбимоБібліотекуЗ«0»


Кiлькiсть переглядiв: 74